08.01.2018

VIDEO Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit la sediul PSD

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 8 ianuarie 2018, la sediul PSD. Liviu Dragnea a declarat că în şedinţa CExN s-a discutat despre remanierea Guvernului, dar nu şi despre o evaluare a activităţii miniştrilor.

"Eu sunt de acord cu ce am spus eu în mai multe rânduri anul trecut şi în ultimele două emisiuni din acest an. Am vorbit de câteva luni de zile de faptul că în luna ianuarie, după ce vom finaliza 2017, va trebui făcută o analiză a modului cum funcţionează în primul rând fluxul deciziei în interiorul ministerelor care generează întârzieri în ceea ce priveşte avizarea şi care sunt măsurile care ar putea face ca în 2018 actul de guvernare să fie şi mai bun decât a fost în 2017. Că poate fi una din măsuri o restructurare a Guvernului, am menţionat, că poate fi o remaniere a Guvernului, am menţionat-o şi pe asta, că poate nu e nici una nici alta şi se gândeşte fluxul de decizie administrativă în interiorul ministerului, poate să fie asta. Ceea ce s-a discutat astăzi este că de fapt vom face o discuţie, poate la Comitetul Executiv următor, trebuie să discutăm şi cu partenerii de la ALDE despre acest subiect, pentru că restructurarea Guvernului necesită un vot în Parlament", a declarat preşedintele PSD după şedinţă.