06.08.2017

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au participat la Ceremonia comemorativă a Centenarului bătăliei de la Mărășești

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au participat duminică, 6 august 2017, la Ceremonia comemorativă a Centenarului bătăliei de la Mărășești. Liviu Dragnea consideră că la Mărășești, la Mărăști și la Oituz a fost salvată țara cu arma în mână.

"A fost salvat statul român, au fost salvate demnitatea și onoarea poporului român, a fost salvată istoria României. Fără jertfa de sânge de la Mărășești, de la Mărăști și de la Oituz, nu ar fi fost posibilă Marea Unire care a urmat, nici epoca de prosperitate și progres, nici generația care a modernizat țara și nici tradiția democratică cu care astăzi stăm, cu fruntea sus, alături de celelalte state europene." a mai scris Liviu Dragnea pe Facebook, după eveniment.

Mihai Tudose consideră Mărășești ca fiind locul unde românii au scris istorie prin jertfă. "Eroii de la Mărășești trăiesc prin noi și prin elogiul pe care îl aducem jertfei lor la acest moment omagial. Să cinstim memoria celor care ne-au făcut mândri să spunem și noi astăzi ,,Pe aici nu se trece!“." a scris premierul într-o postare pe Facebook.