09.05.2018

Liviu Dragnea: Europa înseamnă unitate în diversitate iar noi românii avem multe motive să ne mândrim cu unicitatea noastră

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis miercuri un mesaj cu ocazia Zilei Europei, în care arată că românii au multe motive să se mândrească, inclusiv cu lucrurile pe care le-au împărtăşit Europei.

"9 mai 1877, ziua când a fost proclamată Independenţa de Stat a României. Ziua când românii au putut rosti, cu toată tăria, că suntem o naţiune liberă şi independentă! Aceste cuvinte sunt valabile şi astăzi, în contextul sărbătoririi Zilei Europei, a valorilor democratice care ne-au unit sub steagul Uniunii Europene, a drepturilor şi oportunităţilor de care ne bucurăm ca membri ai marii familii europene. Europa înseamnă unitate în diversitate, iar noi, românii, avem multe motive pentru care să ne mândrim cu unicitatea noastră, cu moştenirea culturală a generaţiilor trecute, cu toate lucrurile pe care noi le-am împărtăşit Europei. Ca român care împărtăşeşte fără rezerve valorile europene, îmi doresc o Românie independentă şi liberă să îşi construiască drumul alături de marea familie europeană!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.