07.09.2017

FOTO/VIDEO Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit joi, 7 septembrie 2017, la Parlament cu Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională. Liviu Dragnea a declarat că cea mai mare problemă pe care o are România în ce privește investițiile din fonduri europene este legislația care nu descurajează contestațiile care apar după ce sunt câștigate licitațiile.

"Cea mai mare problemă pe care o avem, și ăsta este un subiect pe care l-am discutat cu doamna comisar, reprezintă temerea justificată că după ce se declanșează procedurile de licitație, după ce se desemnează câștigătorul licitației, vine perioada de unul, doi, trei sau patru ani de contestații și investițiile mor și nu se mai realizează. Este principala preocupare pe care o are și doamna comisar pe care o avem și noi, să vedem cum reușim, și se lucrează la asta intens, cum reușim să facem o legislație care să mai descurajeze tipul ăsta de acțiuni", a spus preşedintele PSD după întâlnirea cu comisarul european Corina Crețu.